Elon Musk, co-fondatorul Tesla, a minimalizat din nou, în public, riscurile COVID-19 și a precizat că nu se va vaccina împotriva acestui virus, scrie CNN.

Într-un episod din „Sway”, un podcast găzduit de jurnalista Kara Swisher, Elon Musk a declarat că atât el şi cât și copiii săi nu riscă să contracteze COVID, prin urmare, nu intenţionează să fie vaccinaţi împotriva virusului.

Miliardarul a mai declarat că nu crede că e nevoie „să se blocheze toată ţara”, ca măsură împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, ci doar persoanele cu risc să stea în carantină „până trece furtuna”. Întrebat dacă nu vor muri și mai mulți oameni în lipsa acestei măsuri, Musk a declarat scurt: „Toți murim”.

În luna mai, omul de afaceri a ameninţat să părăsească statul California, unde se află singura sa fabrică de maşini electrice Tesla din Statele Unite, deoarece autorităţile locale îl împiedică să reia imediat producţia din cauza pandemiei COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!