/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Elon Musk nu vrea să se vaccineze anti-COVID. Ce crede acesta despre riscurile coronavirusului

missing
30 septembrie 2020, ora 10:52

Elon Musk, co-fondatorul Tesla, a minimalizat din nou, în public, riscurile COVID-19 și a precizat că nu se va vaccina împotriva acestui virus, scrie CNN.

Într-un episod din „Sway”, un podcast găzduit de jurnalista Kara Swisher, Elon Musk a declarat că atât el şi cât și copiii săi nu riscă să contracteze COVID, prin urmare, nu intenţionează să fie vaccinaţi împotriva virusului.

Miliardarul a mai declarat că nu crede că e nevoie „să se blocheze toată ţara”, ca măsură împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, ci doar persoanele cu risc să stea în carantină „până trece furtuna”. Întrebat dacă nu vor muri și mai mulți oameni în lipsa acestei măsuri, Musk a declarat scurt: „Toți murim”.

În luna mai, omul de afaceri a ameninţat să părăsească statul California, unde se află singura sa fabrică de maşini electrice Tesla din Statele Unite, deoarece autorităţile locale îl împiedică să reia imediat producţia din cauza pandemiei COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram