Brandul „Farmacia Familiei” – unul dintre cele mai de succes și îndrăgite branduri din Republica Moldova.

Asta o demonstrează și cele două trofee câștigate recent de rețeaua noastră de farmacii – NOTORIUM TRADEMARK AWARDS 2020 şi Premiul Mare – Mercuriul de Aur, la concursul „Marca comercială a anului”.

Acest premiu este rodul muncii unei echipe responsabile, implicate plenar și cu grijă față de oameni. Ne angajăm să performăm în continuare, să fim și mai buni și dedicăm aceste premii clienților noștri.

Totodată, anunțăm cu drag că și colegii noștri Optica Familiei au primit trofeul Notorium Trademark Awards 2020. Ne mândrim cu acest brand, încă tânăr dar foarte ambițios, parte a marii noastre Familii!

Farmacia Familiei – întreaga noastră activitate se desfășoară în jurul oamenilor și se concentrează pe îmbunătățirea vieții lor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!