/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ford anunță cea mai puternică și capabilă autoutilitară de până acum – un Transit de 5.0 tone

missing
30 septembrie 2020, ora 17:10

Ford a anunțat astăzi introducerea noului model derivat Transit de 5.0 tone, oferind clienților o autoutilitară sau cabină cu șasiu cu o masă maximă de 5.000 kg!

Cel mai puternic model Transit de la Ford are actualizări mecanice semnificative pentru a le oferi clienților sarcini utile și o capacitate a vehiculului optime, menținând în același timp sustenabilitatea, rafinamentul și caracteristicile de rulare asemănătoare care au făcut din Transit un model preferat în afaceri.

Modelul Transit de 5.0 tone consolidează oferta Ford în sectorul cu GVM (greutate brută) ridicat al pieței europene de autoutilitare și este pregătit să devină liderul de piață al companiei în vânzările de vehicule comerciale. Află mai multe detalii interesante despre model, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram