Salvatorii continuă să gestioneze situația creată de ploaia torențială de ieri din sudul țării. La fața locului sunt antrenați 155 de persoane și 33 unități de tehnică.

Pentru deblocarea situației în orașul Comrat, dar și în localitatea Dezghinghea sunt dislocați 64 de salvatori și pompieri cu 11 autospeciale de intervenție. Angajații IGSU continuă să pompeze apa din subsoluri și gospodării pentru ca oamenii să poată reveni în locuințe.

Acțiuni de pompare a apei din case, dar și eliberarea gospodăriilor de nămol sunt efectuate de salvatori, polițiști și militari.

Comisiile pentru situații excepționale lucrează în teren pentru estimarea prejudiciilor.

Amintim că ieri zeci de orgrăzi au fost înnămolite după ploia puternică, iar mai mulți oameni au ost evacuați.

Foto:Liliana Pușcasu/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!