/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Spitalul „Sfânta Treime” a beneficiat de un lot de echipamente medicale din partea PNUD și unei companii internaționale

missing
30 septembrie 2020, ora 14:59

Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, antrenat în tratarea pacienților cu COVID-19, a beneficiat de un lot de echipamente medicale ce conține cinci defibrilatoare, monitoare medicale, electrocardiografe și zece pulsoximetre. Donația a fost făcută de către Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și o companie privată. 

Primăria municipiului Chișinău informează că dispozitivele în valoare totală de circa 35 600 mii dolari vor permite lucrătorilor medicali din prima linie să acorde asistență calificată pacienților cu COVID-19, prin monitorizarea stării de sănătate și stabilizarea celor aflați în stare critică.

Misiunea ONU în Moldova și partenerii de dezvoltare susțin răspunsul național la pandemie prin activitățile coordonate care vizează protejarea cetățenilor, creșterea capacităților sistemului de sănătate și reducerea șocurilor economice și sociale.

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram