Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, antrenat în tratarea pacienților cu COVID-19, a beneficiat de un lot de echipamente medicale ce conține cinci defibrilatoare, monitoare medicale, electrocardiografe și zece pulsoximetre. Donația a fost făcută de către Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și o companie privată. 

Primăria municipiului Chișinău informează că dispozitivele în valoare totală de circa 35 600 mii dolari vor permite lucrătorilor medicali din prima linie să acorde asistență calificată pacienților cu COVID-19, prin monitorizarea stării de sănătate și stabilizarea celor aflați în stare critică.

Misiunea ONU în Moldova și partenerii de dezvoltare susțin răspunsul național la pandemie prin activitățile coordonate care vizează protejarea cetățenilor, creșterea capacităților sistemului de sănătate și reducerea șocurilor economice și sociale.

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!