/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

auto

Noutăţi de la Genesis: pregătirea lui GV70, de intrarea în Europa şi de dublarea gamei de modele în 12 luni

30 septembrie 2020, ora 08:22
Distribuie:

Genesis, marca premium a Hyundai Motor Group, a publicat primele fotografii oficiale ale unui nou SUV de dimensiuni medii, numit GV70 şi care va fi situat în gama de modele, în mod evident, sub GV80.

Aspectul maşinii este încă ascuns de un camuflaj botezat G-Matrix, cu un model de desen sub formă de linii care se intersectează, dar totuşi unele caracteristici în materie de design, pot fi deja luate în considerare. Partea din față a caroseriei lui GV70 în multe feluri se aseamănă cu cea a lui GV80, fapt care vorbește despre stilul general corporativ, care va fi folosit pe toate maşinile.

În special, o atenţie deosebită atrag asupra sa geamurile laterale posterioare triunghiulare, hayonul cu o lunetă destul de abruptă ca unghi, grila de radiator specifică Genesis, farurile şi stopurile LED înguste, compuse din câte două perechi orizontale de corpuri de iluminat, o bară de protecție frontală cu prize de aer largi şi o capotă cu un relief vizibil. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram