Genesis, marca premium a Hyundai Motor Group, a publicat primele fotografii oficiale ale unui nou SUV de dimensiuni medii, numit GV70 şi care va fi situat în gama de modele, în mod evident, sub GV80.

Aspectul maşinii este încă ascuns de un camuflaj botezat G-Matrix, cu un model de desen sub formă de linii care se intersectează, dar totuşi unele caracteristici în materie de design, pot fi deja luate în considerare. Partea din față a caroseriei lui GV70 în multe feluri se aseamănă cu cea a lui GV80, fapt care vorbește despre stilul general corporativ, care va fi folosit pe toate maşinile.

În special, o atenţie deosebită atrag asupra sa geamurile laterale posterioare triunghiulare, hayonul cu o lunetă destul de abruptă ca unghi, grila de radiator specifică Genesis, farurile şi stopurile LED înguste, compuse din câte două perechi orizontale de corpuri de iluminat, o bară de protecție frontală cu prize de aer largi şi o capotă cu un relief vizibil. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!