168 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) sunt în prezent infectați cu noul coronavirus. Despre aceasta a anunțat secretarul de stat din cadrul MAI Sergiu Golovaci astăzi, 30 septembrie, în cadrul unui briefing de presă.

Din numărul celor infectați, o persoană se află în stare gravă, 12 angajați – gravitate medie, ceilalți sunt asimptomatici și urmează tratamentul la domiciliu. În spitalul MAI sunt internați 23 de angajați.

„Săptămâna precedentă avem confirmați 103 colegi din cadrul MAI, care au fost testați pozitiv. 65 din precedenții care au fost testați s-au vindecat și deja au revenit la serviciu”, a declarat Sergiu Golovaci.

Republica Moldova raportează azi cel mai mare număr de infectări cu coronavirus de la începutul pandemiei. În ultimele 24 de ore, probele de laborator au confirmat 1 013 cazuri noi. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 53 042 de cazuri.

În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova s-au stins alte zece persoane din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Bilanțul deceselor ajunge la 1 320.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!