/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Numărul angajaților MAI infectați cu COVID-19

missing
30 septembrie 2020, ora 18:57

168 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) sunt în prezent infectați cu noul coronavirus. Despre aceasta a anunțat secretarul de stat din cadrul MAI Sergiu Golovaci astăzi, 30 septembrie, în cadrul unui briefing de presă.

Din numărul celor infectați, o persoană se află în stare gravă, 12 angajați – gravitate medie, ceilalți sunt asimptomatici și urmează tratamentul la domiciliu. În spitalul MAI sunt internați 23 de angajați.

„Săptămâna precedentă avem confirmați 103 colegi din cadrul MAI, care au fost testați pozitiv. 65 din precedenții care au fost testați s-au vindecat și deja au revenit la serviciu”, a declarat Sergiu Golovaci.

Republica Moldova raportează azi cel mai mare număr de infectări cu coronavirus de la începutul pandemiei. În ultimele 24 de ore, probele de laborator au confirmat 1 013 cazuri noi. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 53 042 de cazuri.

În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova s-au stins alte zece persoane din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Bilanțul deceselor ajunge la 1 320.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram