Procesul de actualizare a liniei de modele E-Class este acum complet: primele maşini cu ampatament lung ale sedanului vor ajunge în mâinile clienților chinezi în câteva zile. Până atunci, bestseller-ul actualizat se prezintă în fața publicului la Salonul Auto Internaţional de la Beijing.

În conformitate cu motto-ul “Made in China, for China”, versiunea cu ampatament extins, disponibilă exclusiv în China, este adaptată la cerințele și gusturile clienților locali, deşi păcat că nu se mai găseşte pe alte pieţe, pentru că la sigur tot ar avea un succes.

Ca și în cazul fraților săi mai “mici în statură”, apariția versiunii Long aduce la fel noi bare de protecţie, o nouă grilă de radiator, noi faruri MULTIBEAM LED şi stopuri LED, precum şi un diferit hayon. În plus, comparativ cu modelul prefacelift, noutatea este şi mai lungă – 5.056 mm (+22 mm). Află mai multe detalii şi dacă îţi permiţi o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!