/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Peste cinci metri de premium! A debutat noul Mercedes-Benz E-Class Long facelift

missing
30 septembrie 2020, ora 09:06

Procesul de actualizare a liniei de modele E-Class este acum complet: primele maşini cu ampatament lung ale sedanului vor ajunge în mâinile clienților chinezi în câteva zile. Până atunci, bestseller-ul actualizat se prezintă în fața publicului la Salonul Auto Internaţional de la Beijing.

În conformitate cu motto-ul “Made in China, for China”, versiunea cu ampatament extins, disponibilă exclusiv în China, este adaptată la cerințele și gusturile clienților locali, deşi păcat că nu se mai găseşte pe alte pieţe, pentru că la sigur tot ar avea un succes.

Ca și în cazul fraților săi mai “mici în statură”, apariția versiunii Long aduce la fel noi bare de protecţie, o nouă grilă de radiator, noi faruri MULTIBEAM LED şi stopuri LED, precum şi un diferit hayon. În plus, comparativ cu modelul prefacelift, noutatea este şi mai lungă – 5.056 mm (+22 mm). Află mai multe detalii şi dacă îţi permiţi o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram