BMW a decis să prezinte noua decapotabilă din familia Seriei 4 de modele acum, deşi pe piaţă va fi disponibilă abia din martie 2021.

Noul BMW Seria 4 Cabriolet este descris ca fiind un nou punct de referință pentru plăcerea de a conduce dinamic, combinat cu alura exclusivă de a conduce în aer liber pe segmentul premium de dimensiuni medii.

Designul, conceptul vehiculului și dinamica de condus asigură o diferențiere mai mare față de BMW Seria 3 Sedan decât oricând în cei 35 de ani în care decapotabilele BMW au onorat clasa de dimensiuni medii. Vezi cum arată în mai multe detalii şi află dacă îţi permiţi un astfel de automobil, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!