În urma dezvăluirii noului i20 la începutul acestui an, Hyundai Motor anunţă acum versiunea-i cu iz sportiv i 20 N Line, pentru prima dată pentru această compactă! Va exista în viitor şi un pur i 20 N? Urmează să vedem.

Cel mai nou membru al familiei Hyundai dispune de elemente de design exterior și interior, inspirate din gama de maşini N de înaltă performanță, pentru o experiență și mai dinamică.

Automobilul dispune de un kit exterior diferit, cu noi bare de protecţie, praguri laterale, un splitter şi un difuzor, dar şi o serie de elemente finisate în culoare neagră contrastantă. Neagră este şi grila de radiator, care conţine şi o plasă în design specific. Află mai multe detalii şi ascultă cum sună modelul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!