/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Premieră: Specificaţia N Line, acum şi pe noul Hyundai i20

missing
30 septembrie 2020, ora 10:26

În urma dezvăluirii noului i20 la începutul acestui an, Hyundai Motor anunţă acum versiunea-i cu iz sportiv i 20 N Line, pentru prima dată pentru această compactă! Va exista în viitor şi un pur i 20 N? Urmează să vedem.

Cel mai nou membru al familiei Hyundai dispune de elemente de design exterior și interior, inspirate din gama de maşini N de înaltă performanță, pentru o experiență și mai dinamică.

Automobilul dispune de un kit exterior diferit, cu noi bare de protecţie, praguri laterale, un splitter şi un difuzor, dar şi o serie de elemente finisate în culoare neagră contrastantă. Neagră este şi grila de radiator, care conţine şi o plasă în design specific. Află mai multe detalii şi ascultă cum sună modelul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram