/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Şi aşa ceva există! O Toyota Auris „doi în unul” a fost descoperită de Auto Inspect

missing
30 septembrie 2020, ora 14:51

Dacă nu ne mai miră maşinile cu accidente camuflate şi odometre modificate, care se pot găsi pe piaţa celor rulate din Republica Moldova, atunci trebuie să ne pună în gardă şi cazuri de acest gen.

De ce? Pentru că astfel de şmecherii sunt mai greu de depistat, iar un simplu automobilist, care nu are un ochi ager şi vrea cât mai repede să-şi dea banii în schimbul unui model dorit, la sigur v-a trece cu vederea peste asta sau nu-şi va pierde timpul să caute toate secretele. Iată pentru ce şi există servicii ca Auto Inspect!

De curând a fost verificată de băieţii de la Auto Inspect, la solicitare, o Toyota Auris și ce să vezi – partea-i posterioară era preluată şi ataşată de la o altă Toyota Auris! S-a încercat a se ascunde bine “ieşirea din situaţie”, însă nu a fost să fie! Citește continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram