Dacă nu ne mai miră maşinile cu accidente camuflate şi odometre modificate, care se pot găsi pe piaţa celor rulate din Republica Moldova, atunci trebuie să ne pună în gardă şi cazuri de acest gen.

De ce? Pentru că astfel de şmecherii sunt mai greu de depistat, iar un simplu automobilist, care nu are un ochi ager şi vrea cât mai repede să-şi dea banii în schimbul unui model dorit, la sigur v-a trece cu vederea peste asta sau nu-şi va pierde timpul să caute toate secretele. Iată pentru ce şi există servicii ca Auto Inspect!

De curând a fost verificată de băieţii de la Auto Inspect, la solicitare, o Toyota Auris și ce să vezi – partea-i posterioară era preluată şi ataşată de la o altă Toyota Auris! S-a încercat a se ascunde bine “ieşirea din situaţie”, însă nu a fost să fie! Citește continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!