Asociația Obștească „Media Alternativă” este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată la Ministerul Justiției la 13 martie 2017  cu nr. MD 476473, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. În perioada septembrie 2020 – 30iunie 2021, Asociația Obștească „Media Alternativă” implementează proiectul „Support of TV8 production for revenues’ diversification and institutional development”cu suportul financiar al European Endowment for Democracy.

În cadrul proiectului, „Media Alternativă” solicită  ofertă pentru procurare și livrare de mobilier pentru dotarea oficiilorși a platourilor de filmare. Lista unităților de mobilier, inclusiv specificațiile tehnice, poate fi solicitată la adresa electronică: achizitii@tv8.md. Oferta trebuie să indice prețurile în MDL inclusiv TVA pentru unitate de bun sau serviciu cu specificațiile tehnice de rigoare.

 Criteriile de evaluare:

Ofertele vor fi evaluate în funcție de raportul preț-calitate și promptitudinea livrării de mobilier. Ofertele recepționate vor fi deschise și evaluate de un comitet intern de evaluare în data de 7 octombrie 2020.Doar compania selectată va fi contactată!Modelul contractului pentru informarea furnizorilor cu privire la cerințele contractuale ale TV8 poate fi obținut la aceeași adresă de email.

 Criterii de calificare:

  • Companii înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova (vor fi prezentate documentele de înregistrare la expedierea ofertei).

Data limită de depunere a ofertelor: 07 octombrfie 2020

Ofertele vor fi expediate la adresa de email:  achizitii@tv8.md

Data limită de livrare a echipamentului – 15 octombrie 2020!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!