Un nou accident de circulaţie s-a produs în intersecţia bulevardului Dacia cu strada Hristo Botev. Implicaţi au fost doi conducători auto, unul dintre care a fost transportat la spital.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că accidentul a fost înregistrat la ora 13:30. În intersecţie s-au întâlnit frontal un VW condus de o şoferiţă şi un Opel condus de un şofer în vârstă de 25 de ani.

Impactul a fost destul de sever, motiv pentru care a fost solicitată o ambulanţă la faţa locului, cea care a şi preluat-o pe femeie şi a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!