Ședința de judecată în cazul rejudecării dosarului în care este vizat omul de afaceri Veaceslav Platon a fost amânată.

Potrivit informațiilor, decizia s-a luat din cauza regimului special de lucru de la Judecătoria Chișinău sediul Buiucani.

De cealaltă parte, Platon spune că amânarea este o modalitate de a tervigersa dosarul.

Următoarea ședință a fost stabilită pentru data de 13 octombrie curent, însă avocatul lui Platon spune că va cere ca ședința să fie desfășutrată mai devreme pentru că este vorba despre un caz de rezonanță publică.

Amintim că în iunie curent, omul de afaceri Veceaslav Platon a fost eliberat.

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a declarat că dosarul intentat pe numele lui Veaceslav Platon a fost falsificat în totalitate și Procuratura va iniția, astfel, procedura de reviziuire a sentinței aplicate omului de afaceri.

Platon a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă de Justiție la 18 ani de închisoare pentru frauda bancară, iar pedeapsa primită pentru escrocherie și corupere a fost cumulată, în total fiindu-i stabilită o pedeapsă de 25 de ani de detenție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!