KIA Motors a lansat KiaCharge, iar Hyundai Motor – Charge myHyundai, nişte servicii publice integrate pan-european de încărcare a automobilelor electrificate.

Cu ajutorul acestora, deținătorii de automobile pur electrice şi plug-in hybrid vor avea acces la cea mai mare rețea de încărcare din Europa și se vor bucura de o soluție de plată simplificată și eficientă, cu ajutorul unui singur card și a unei singure aplicații.

Serviciile oferă tarife atractive pentru toți clienții, fiind proiectate să se potrivească preferințelor individuale de încărcare ale acestora. Află mai multe detalii despre cum vor funcţiona serviciile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!