Horoscop Berbec – 1 octombrie 2020: Ai putea observa că ai restanțe la capitolul exprimare a sentimentelor și căldură în relațiile cu cei dragi. Poți repara câte ceva, cu condiția să și vrei asta.

Horoscop Taur – 1 octombrie 2020: Este important să eviți, indiferent cât de greu ți se pare, orice exces de autoritate, în special față de cei din familie. Nu obții nimic, ba te mai și consumi inutil.

Horoscop Gemeni – 1 octombrie 2020: Cauți soluții pentru a te apropia de anumite persoane, fără ca acestea să cunoască interesele tale reale, dar te amăgești singur. Pericolul de a fi descoperit este real.

Horoscop Rac – 1 octombrie 2020: Sunt multe contradicții astăzi și de aceea ar fi bine să fii tu cel calm din grup, ca să poți tempera excesele celorlalți sau, măcar, să îi ajuți să nu exagereze prea mult.

Horoscop Leu – 1 octombrie 2020: S-ar putea să ți se pară că situațiile pe care le trăiești acum sunt în contradicție cu ceea ce ți s-a promis și să devii morocănos sau necooperant, deși nu ai motive reale.

Horoscop Fecioară – 1 octombrie 2020: Există o parte bună în această zi, în faptul că vei avea ocazia să înțelegi subtilitățile unor situații. Numai că este bine să păstrezi un echilibru și să iei în considerare și ceea ce ți se spune.

Horoscop Balanță – 1 octombrie 2020: Ai nevoie de cooperarea celor din jur și de aceea ar fi bine să îți folosești nu doar farmecul personal ci și rezerva de diplomație, cea care te ajută să temperezi situațiile tensionate.

Horoscop Scorpion – 1 octombrie 2020: Este important să fii atent la ceea ce vine, ca informație, de la superiori, ca să nu ratezi ceva important doar pentru că ești convins că le știi deja pe toate.

Horoscop Săgetător – 1 octombrie 2020: Astăzi ai nevoie să îți amintești de partea cea mai frumoasă a firii tale, cea care te îndeamnă să protejezi oamenii, să îi înseninezi și să îi ajuți să vadă partea frumoasă a vieții.

Horoscop Capricorn – 1 octombrie 2020: Graba strică multe astăzi, dar și mai multe poate strica agresivitatea, mai ales în familie. Poate crezi că vei reuși să rezolvi totul cu un gest frumos, la final, dar nu e cazul acum.

Horoscop Vărsător – 1 octombrie 2020: Ar fi bine să lași deoparte orice atitudine negativă și să participi la eforturile grupului din care faci parte, fie el echipa de la serviciu sau familia.

Horoscop Pești – 1 octombrie 2020: Contează foarte mult să știi ce faci, să cântărești cu atenție cheltuielile și să eviți risipa, de orice fel. Așa vei reuși să te ferești de exagerări.

Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!