Până la 78 de kilometri de autonomie electrică (în ciclu NEDC) și 204 CP sub capotă: Audi prezintă noul A3 Sportback 40 TFSI e. Compacta plug-in hybrid oferă performanță sportivă de conducere cu eficiență ridicată și are toate punctele forte ale noii linii de produse A3.

Cu noul A3 Sportback 40 TFSI e , Audi continuă ofensiva de electrificare. Modelele plug-in hybrid A6A7A8Q5 și Q7 au fost deja introduse pe piețe. Acum, modelele compacte sunt următoarele şi procesul a început cu A3 Sportback.

De notat că o variantă mai puternică, care subliniază accente sportive, va urma la scurt timp după aceasta. Află mai multe detalii şi dacă îţi permiţi o astfel de maşină (preţul), pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!