Accident grav pe traseul Chişinău-Hînceşti. O maşină a ars după un impact, din câte se pare frontal! La momentul de faţă se ştie că s-a întâmplat în preajma localităţii Sociteni şi se circulă îngreunat.

Contactată de AutoBlog.MD Silvia Vetcu, ofiţer de presă al IGP, ne-a comunicat că accidentul în cauză s-a produs către ora 10:15 pe traseul R-3 Chișinău-Hînceşti, km 12, în preajma satului Sociteni din raionul Ialoveni.

Implicate în accident au fost trei maşini: un Mercedes-Benz Sprinter, o KIA Sorento şi un Nissan Juke. În urma impactului au avut de suferit diferite traumatisme conducătorii ultimelor două SUV-uri. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!