/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Deși se află în țară, Ilan Șor nu va participa la ședințele de judecată. Mariana Tauber: „Sunt riscuri pentru viața lui”

02 octombrie 2020, ora 22:21

Deși se află în țară, Ilan Șor, liderul Partidului „Șor” nu se va prezenta nici în continuare la ședințele de judecată din dosarul în care este vizat. Cel puțin asta spune deputata Mariana Tauber în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV 8, adăugând că acesta se acum în Republica Moldova.

Întrebată de ce nu participă la ședințele de judecată, Tauber a spus că „domnul Ilan Șor vrea să participe și la ședințele de judecată. El a spus că este gata să participe și mâine la ședințele transparente, unde reprezentanții mass-media să poată să participe. Noi am spus de mai multe ori și o să declar din numele echipei noastre, din numele partidului că atât timp cât nu există garanții în justiția transparentă și echitabilă, noi nu o să-i dăm voie să apară în spații publice. Noi nu știm ce o să fie mai departe”.

„Eu am menționat că el este în țară. Nu știu unde se află chiar acum, în acest minut”, a mai adăugat Tauber în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu”.

În context, Mariana Tauber a mai spus că Ilan Șor nu va ieși în public din cauza că se află în pericol: „El este în pericol. După părerea noastră, sunt riscuri pentru viața și securitatea lui, pentru că cunoaște mai multe informații”.

Amintim că astăzi, Ilan Șor a fost prezent virtual la lansarea în campanie electorală a candidatei din partea partidului „Șor”, Violeta Ivanov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram