În perioada 15-26 octombrie, în cadrul evenimentului online Renault EWays, grupul francez va prezenta mini SUV-ul electric Dacia Spring de serie, alături de un concept car care prefigurează un viitor crossover electric marca Renault, construit pe noua platformă modulară CMF-EV.

În contextul celor spuse, colegul nostru Dan Vardie, fondatorul concursului AUTOBEST, într-o intervenţie la postul Digi24 a declarat că modelul va avea o autonomie de 200-230 km în ciclu WLTP.

Mai mult, va costa între 15-17 mii de euro (cu subvenţia din cadrul Programului Rabla Plus îi va costa pe clienţi într-un final sub 10.000 de euro), iar lansarea pe piaţă va avea loc abia în toamna anului 2021! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!