/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un inspectorat de poliţie din SUA a calculat întreținerea unei Tesla Model 3 comparativ cu a unui Dodge Charger

02 octombrie 2020, ora 16:28

Deja nu mai este un secret că în SUA, poliţia din diverse oraşe foloseşte pentru munca de zi cu zi, într-o oarecare măsură, maşini electrice, deşi la nivel federal ponderea maşinilor cu motoare care consumă benzină este încă foarte mare.

Dar există vreun avantaj din punct de vedere financiar dacă este să optezi pentru o maşină electrică sau cei care fac asta doar vor să ţină pasul cu tendinţele? Inspectoratul de poliție din oraşul Bargersville, statul Indiana, a căutat să afle un răspuns la această întrebare.

În august 2019 au ales şi au cumpărat o Tesla Model 3, iar timp de un an s-a dus o evidenţă a întreţinerii şi cheltuielilor făcute pe seama electromobilului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram