Deja nu mai este un secret că în SUA, poliţia din diverse oraşe foloseşte pentru munca de zi cu zi, într-o oarecare măsură, maşini electrice, deşi la nivel federal ponderea maşinilor cu motoare care consumă benzină este încă foarte mare.

Dar există vreun avantaj din punct de vedere financiar dacă este să optezi pentru o maşină electrică sau cei care fac asta doar vor să ţină pasul cu tendinţele? Inspectoratul de poliție din oraşul Bargersville, statul Indiana, a căutat să afle un răspuns la această întrebare.

În august 2019 au ales şi au cumpărat o Tesla Model 3, iar timp de un an s-a dus o evidenţă a întreţinerii şi cheltuielilor făcute pe seama electromobilului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!