/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Volvo a început producţia primului său model electric! Iată când va putea fi comandat în Moldova

missing
02 octombrie 2020, ora 09:16

XC40 Recharge este primul dintre mai multe Volvo-uri complet electrice care vor veni pe piaţă, iar startul producţiei sale începând cu prima zi a lui octombrie reprezintă un pas semnificativ către ambiția Volvo Cars de a-și reduce amprenta de CO2 per mașină cu 40% până în 2025.

În același an, se așteaptă ca 50% din vânzările sale globale să fie formate din mașini complet electrice, restul acestora fiind hibride.

Cererea clienților pentru noul XC40 Recharge s-a dovedit a fi mare și în timp ce registrele de comenzi rămân deschise, fiecare mașină programată să fie construită în acest an calendaristic a fost deja vândută! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram