/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Buick a reînviat denumirea Electra pentru un concept spectaculos

05 octombrie 2020, ora 11:33

Încă o maşină deosebită care ne-a atras atenţia la Salonul Auto Internaţional de la Beijing, ediţia din 2020 a căruia se încheie deja peste câteva ore, este un concept de la Buick. Interesant este faptul că pentru el a fost reînviată o denumire folosită în trecut şi bine cunoscută în industria auto americană – Electra!

Anume astfel se numea automobilul făcut în perioada anilor 1959-1990, timp de şase generaţii, care era de fapt modelul de top, dar şi cel mai scump al mărcii. Iar prima generaţie, pe bună dreptate, avea un look absolut incredibil la acea vreme!

Conceptul a fost dezvoltat la PATAC (Pan Asia Technical Automotive Center), un centru tehnic chinez, care este deținut de GM şi SAIC. Iar pentru parteneri aceasta nu este prima încercare de a readuce la viață nume vechi. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram