Ford a prezentat o nouă ediție specială pe baza noului Fiesta ST. Maşina dezvoltată şi testată pe Nurburgring este limitată la doar 300 de exemplare pentru clienţii din Marea Britanie, alături de alte 500 dedicate pentru Europa.

Ediţia specială va putea fi identificată uşor printr-un finisaj exterior unic al caroseriei, în nuanţa Azura Blue (anterior se găsea doar în paleta Special Vehicle Options), completată de o serie de elemente negre lucioase precum grila de radiator superioară, ambianţa proiectoarelor anti ceaţă, difuzorul posterior, acoperişul, spoilerul de acoperiş, jante, carcase oglinzi retrovizoare (cu proiectoare a logoului ST la deschiderea uşilor) şi, pentru prima dată, pentru conturul insignelor ST.

Grila de radiator inferioară, dar şi răcitorul cu aer încărcat a turbocompresorului, sunt finisate în negru mat. Află mai multe despre ce mai oferă, dar şi dacă îţi permiţi o asemenea maşină, din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!