/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ultima şansă de a le mai procura! Două versiuni ale Ford Mustang se scot din producţie

05 octombrie 2020, ora 12:12

Cinci ani în urmă, Ford a introdus noile Mustang Shelby GT350 și Mustang Shelby GT350R, nişte automobile cu adevărat unice, dotate cu motoare V8 “Voodoo” de 5.2 litri (533 CP/582 Nm), natural aspirate, cuplate la cutii de viteze mecanice Tremec în şase trepte, prin care puterea este redirecţionată pe puntea din spate. Ce combinaţie poate fi mai perfectă!

De la bun început, Ford a limitat producţia lor în loturi a câte circa 150 de maşini, însă mai târziu le-a inclus în familia Mustang pentru aflare permanentă. În 2018, modelul GT350 s-a ales cu un facelift, iar ulterior în 2019 s-a procedat la fel şi în cazul lui GT350R, dar atenția fanilor a fost deja atrasă de noul Shelby GT500 care era în pregătire şi astfel interesul pentru cele două a cam scăzut.

Inclusiv pentru a evita concurența internă, compania americană a anunţat de curând “demisia” modelelor Shelby în cauză. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD şi află cât încă mai costă automobilele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram