O gunoiște din sectorul Ciocana al Capitalei a fost cuprinsă de flăcări în această după-amiază, luni, 5 octombrie. Potrivit IGSU, două echipaje de pompieri au intervenit la fața locului.

UPDATE 17:05: În după amiaza zilei de 5 octombrie angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit pe teritoriul unei parcări din str. M. Sadoveanu nr.40/3. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 16.11. Potrivit primelor informații, incendiul a afectat gunoi pe teritoriul obiectivului. La fața locului au fost trimise 2 echipaje de pompieri. Ajunși pe adresa indicată, salvatorii au stabilit că arde un autobuz uzat, nefuncțional, iar focul a obținut răspândire la 3 gherete depozitate pe teritoriul parcării. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Incendiul a fost localizat la ora 16.48. Circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști.

Contactați de TV8, responsabilii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), ne-au comunicat că, preliminar nu au fost raportate victime.

Imaginile au fost publicate pe Facebook, iar autorul filmulețului video a scris că acum orașul este cuprins de un fum dens negru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!