/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Atenţie! Puteţi fi amendaţi dacă intraţi pe strada Albişoara fără motiv sau nu locuiţi acolo

06 octombrie 2020, ora 16:50

În urma unui filmuleţ apărut pe o reţea de socializare, realizat de un şofer şi în care se poate observa mai multe automobile care circulă pe un tronson deja asfaltat al străzii Albişoara, ne-am autosesizat pentru a afla dacă pe bune este permisă circulaţia după cum au afirmat nişte internauţi.

Prin aceste comentarii, alţi şoferi ar putea fi ispitiţi să evite ambuteiajele, să intre pe stradă şi să circule liber în detrimentul interdicției, de aceea am decis să aflăm ce spun autorităţile.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Golovco, ofiţer de presă al INSP, ne-a confirmat că strada este oficial închisă pentru circulaţie! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram