/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Şoferul care a testat cu maşina noile scări de granit din parcul Valea Morilor este căutat de poliţie

missing
06 octombrie 2020, ora 12:55

Merită o amendă usturătoare, însă ceva ne spune că tipul nu va simţi usturimea deloc. Conducătorul unui Audi Q7 de culoare albă, care acum două zile, noaptea, a decis să ajungă în sectorul Buiucani din sectorul Centru prin coborârea cu maşina pe scara de granit din parcul Valea Morilor, trebuie să ştie că este căutat de poliţie.

Un martor a reuşit să-i surprindă fapta când deja se afla pe ultimele trepte de jos.

Încălcarea este mai mult decât evidentă, iar faptul că a scuipat în aşa hal pe lucrările făcute relativ recent, denotă în continuare indiferenţa unor şoferi faţă de infrastructura şi aşa şubredă a Chişinăului. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram