Am intrat de curând în luna octombrie, a început şi sezonul ploilor, însă un lucru pare că nu se mai schimbă – accidentele de circulaţie care tot continuă să se întâmple în capitală şi prin ţară. Două accidente cu răsturnări de maşini au avut loc în această noapte şi iată detalii despre primul.

Potrivit informaţiilor care ne-au fost oferite de Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, accidentul în cauză a fost înregistrat la ora 00:25, având loc la intersecţia străzilor M. Kogălniceanu şi V. Alecsandri.

Implicate au fost un SUV de marcă BMW, condus de un şofer în vârstă de 39 de ani, dar şi un microbuz Mercedes-Benz Sprinter, condus de un şofer în vârstă de 55 de ani. Află mai multe şi vezi imagini suplimentare de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!