/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Accident în centrul capitalei, după miezul nopţii. Un microbuz s-a răsturnat la câţiva metri după un impact cu un SUV

missing
07 octombrie 2020, ora 08:57

Am intrat de curând în luna octombrie, a început şi sezonul ploilor, însă un lucru pare că nu se mai schimbă – accidentele de circulaţie care tot continuă să se întâmple în capitală şi prin ţară. Două accidente cu răsturnări de maşini au avut loc în această noapte şi iată detalii despre primul.

Potrivit informaţiilor care ne-au fost oferite de Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, accidentul în cauză a fost înregistrat la ora 00:25, având loc la intersecţia străzilor M. Kogălniceanu şi V. Alecsandri.

Implicate au fost un SUV de marcă BMW, condus de un şofer în vârstă de 39 de ani, dar şi un microbuz Mercedes-Benz Sprinter, condus de un şofer în vârstă de 55 de ani. Află mai multe şi vezi imagini suplimentare de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram