/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Detalii despre proiectul exclusiv Silver Spectre Shooting Brake – un Rolls-Royce mai deosebit cu 700 CP

07 octombrie 2020, ora 14:24

Designerul Niels van Roij a dezvăluit detalii suplimentare despre acest proiect al său recent, alături de o porţie generoasă de materiale foto/video.

Potrivit informaţiilor disponibile şi după cum am menţionat anterior, vor fi disponibile în total doar şapte conversii de genul acesta, la nivel mondial.

La comandă poate fi dotat cu cel mai mare plafon de tip “cer înstelat” dintr-un automobil din lume. Mai mult, puterea motorului V12 twin-turbo de 6.6 litri de sub capotă este împinsă până la 700 CP şi 900 Nm de cuplu! Imagini şi detalii suplimentare vezi în articolul complet de pe AutoBlog.MD!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram