/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO VIDEO/ A ascuns de ochii polițiștilor sticle cu alcool sub snopi de porumb. Un bărbat din Briceni, reținut

07 octombrie 2020, ora 12:42

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din satul Medveja, raionul Briceni, a fost reținut de polițiști în timp ce transporta ilegal 200 de butelii de alcool, camuflate în snopi de porumb. 

Reținerea a avut loc după ce pe 6 octombrie oamenii legii au fost anunțați că de la linia de frontieră se deplasează spre interiorul țării o căruță care posibil să transporte bunuri de contrabandă. Ulterior, la 500 de metri de frontieră a fost depistat și oprit un atelaj hipo, încărcat cu strujeni de porumb.

În urma verificării căruței. oamenii legii au depistat zece saci ticsiți ți cu butelii din plastic a câte 1,5 litri fiecare. De asemenea, au fost numărate 200 de recipiente pline cu lichid incolor, cu miros specific de alcool etilic.

În acest context, pe numele căruțașului a fost inițiată o cauză penală.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram