Război în Ucraina, ziua 171: Apelul autorităților din Energodar. Slovacia livrează Ucrainei patru obuziere Zuzana

Încă o reţea de staţii pentru maşini electrice se conturează! Proiectul NEXT-E va cuprinde 252, în şase ţări şi pe o singură platformă

07 octombrie 2020, ora 16:23
Distribuie:

Membrii NEXT-E, proiectul de infrastructură de staţii de încărcare pentru vehicule electrice şi specialistul digital în e-mobilitate Hubject s-au aliat pentru a-și reuni toate staţiile de încărcare rapidă şi ultrarapidă şi a le pune la dispoziţie pe o singură aplicaţie de încărcare vehicule electrice (VE) în şase ţări învecinate: Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Slovenia şi România.

În total, 222 de staţii multi-standard de încărcare rapidă (50 kW) şi 30 de staţii de încărcare ultrarapidă (150-350 kW) vor fi integrate pe platforma interoperabilă oferită de Hubject, cea mai mare reţea de staţii de încărcare pentru furnizori interoperabili din lume, facilitând astfel călătoriile pe distanţe lungi în regiune.

Deocamdată cea mai apropiată de ţara noastră staţie de încărcare rapidă se află la Iaşi, urmând a mai fi deschisă una acolo. Citeşte articolul mai departe, la un click distanţă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram