/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Mercedes-Benz a anunțat despre următoarele şase maşini electrice pe care le va lansa

missing
07 octombrie 2020, ora 11:06

Noua generație de vehicule electrice din segmentul de lux și executive a celor de la Mercedes-Benz se bazează pe o arhitectură personalizată, care este scalabilă în toate aspectele și poate fi utilizată în cadrul seriilor de modele. Ampatamentul și ecartamentul, precum și toate celelalte componente ale sistemului, în special bateriile, sunt variabile datorită designului modular.

Conceptul vehiculului este astfel optimizat pentru a satisface toate cerințele unei familii de modele orientate spre viitor, cu baterii electrice. Această arhitectură, şasiu, face posibilă construirea de electromobile de diferită talie, de la sedanuri la SUV-uri mari.

Noul EQS va permite clienților din segmentul de lux să beneficieze pe deplin de toate avantajele unei arhitecturi complet electrice în ceea ce privește spațiul și designul. Cu o autonomie de până la 700 km (conform WLTP), EQS îndeplinește cerințele pentru un sedan progresiv din segmentul clasei S și în acest sens. Citeşte articolul mai departe la un singur click distanţă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram