/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ne amintim şi îl vom ţine minte mereu! Acum exact 30 de ani lumea a văzut noul Mercedes-Benz 500 E

missing
07 octombrie 2020, ora 12:14

Simpla menționare a denumirii acestei maşini este suficientă pentru a face ochii multor oameni să se lumineze. Acest lucru se datorează faptului că sedanul de înaltă performanță din seria de modele 124 este încă mai mare în popularitate decât toți ceilalți membri ai acestei generații, chiar şi în prezent.

Din totalul de peste două milioane de autoturisme produse în seria 124, numărul celor făcute în versiune 500 E reprezintă doar unul relativ mic – 10.479 de unități (E 500 + E 60 AMG).

Iar o privire la specificațiile tehnice ale predecesorului lui E-Class explică de ce această mașină declanșează atât de multă fascinație: motor cu opt cilindri în V, de 5.0 litri volum, 326 CP la activ şi o viteză maximă limitată la 250 km/h. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram