/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Premieră europeană: Noul KIA Stonic GT Line

missing
07 octombrie 2020, ora 13:38

KIA a dezvăluit astăzi noul KIA Stonic GT Line, cel mai recent model al mărcii care a primit o specificație GT Line de inspirație sportivă.

Noul Stonic GT Line aduce în prim plan cele mai sportive elemente ale designului mărcii, cu un aspect mai emoțional, atât la interior, cât și la exterior și cu caracteristici exclusive de design GT Line.

La fel ca alte modele din gama Stonic, modelul GT Line oferă, de asemenea, multimple posibilități de personalizare, cu noi opțiuni de culori exterioare în două tonuri, precum și o gamă de opțiuni de propulsie hibridă și non-hibridă. Află mai multe detalii despre model din articolul de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram