Primul supercar de serie HPH (High-Performance Hybrid) de la McLaren Automotive a intrat în etapele finale ale dezvoltării sale și a programelor de testare, care includ acum rularea pe drumurile publice.

Programat pentru lansare în prima jumătate a anului 2021, noul automobil va deschide o nouă eră de electrificare pentru McLaren, după încheierea producției de maşini din familia Sports Series.

Deocamdată fără vreo denumire-i făcută publică, noul supercar va fi primul McLaren construit pe o nouă structură din fibră de carbon, botezată McLaren Carbon Lightweight Architecture (MCLA). Află mai multe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!