Atelierul de tuning ABT Sportsline anunţă o nouă ediţie specială pentru modelul RS 4 Avant, bazată pe varianta facelift a generaţiei actuale. Interesant este că spre deosebire de ediţiile RS4-R şi RS4+, aceasta nouă nu este limitată!

Pentru că este un automobil modificat, oferă în mod clar mai multă performanță: 510 CP și 660 Nm de cuplu sunt datele cheie. Aceasta înseamnă o creștere de 60 CP și 60 Nm.

Acest lucru a fost posibil datorită unității de control de înaltă tehnologie ABT Engine Control și a unui capac special de admisie a aerului. Accelerația este în mod corespunzător impresionantă – de la zero la 100 km/h în 3.9 secunde (-0.2 secunde). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!