/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noua ediţie specială ABT RS4-S nu are vreo limită de producţie

missing
08 octombrie 2020, ora 14:08

Atelierul de tuning ABT Sportsline anunţă o nouă ediţie specială pentru modelul RS 4 Avant, bazată pe varianta facelift a generaţiei actuale. Interesant este că spre deosebire de ediţiile RS4-R şi RS4+, aceasta nouă nu este limitată!

Pentru că este un automobil modificat, oferă în mod clar mai multă performanță: 510 CP și 660 Nm de cuplu sunt datele cheie. Aceasta înseamnă o creștere de 60 CP și 60 Nm.

Acest lucru a fost posibil datorită unității de control de înaltă tehnologie ABT Engine Control și a unui capac special de admisie a aerului. Accelerația este în mod corespunzător impresionantă – de la zero la 100 km/h în 3.9 secunde (-0.2 secunde). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram