/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Noul Audi e-tron GT este gata! Germanii îl arată pe bucăţi, dar şi unde îl vor fabrica

missing
08 octombrie 2020, ora 17:40

Pasiune pentru detalii, precizie maximă și calitate superioară: noul Audi e-tron GT reflectă toată pasiunea cu care Audi dezvoltă și construiește mașini.

Pentru producția noului gran turismo alimentat electric la Böllinger Höfe, care este parte a complexului de producţie de maşini de la Neckarsulm, compania utilizează noi tehnologii personalizate, dar cu toate acestea, retușurile de finisare sunt aplicate de mâini cu înaltă calificare.

Și din moment ce opera de artă dinamică trebuie să sune, de asemenea, bine, Audi a compus un sunet unic pentru noul e-tron GT. Sună puternic și progresiv – așa cum ar trebuie să o facă un Audi autentic. Vezi cum se produce maşina într-un mod inedit, dar şi ascultă ce sunet produce, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram