/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premieră: Lynk & Co ZERO Concept va deveni primul electromobil al mărcii deja în 2021

missing
08 octombrie 2020, ora 10:23

Am mai descoperit o maşină interesantă care a fost prezentată la Salonul Auto internaţional de la Beijing, ediţia 2020, eveniment care s-a încheiat acum câteva zile. Este vorba despre Lynk & Co ZERO Concept – prototipul primului electromobil al mărcii!

ZERO Concept este numit un vehicul electric de lux, care se va baza pe Sustainable Experience Architecture (SEA), o nouă platformă auto care va fi folosită ca bază pentru toate vehiculele electrice noi în cadrul portofoliului de modele a Geely Holding Group.

În plus, arhitectura SEA își propune să fie prima de tip open source din lume, care va fi împărtășită cu alți producători terți de vehicule pentru ca aceştia să-şi poată dezvolta propriile vehicule electrice! Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram