Comportament ciudat al unui şofer din Chişinău. În această dimineaţă, în intersecţia străzilor Alexei Mateevici cu Mihai Eminescu, tipul în cauză pur şi simplu s-a oprit în mijlocul drumului şi a conectat muzica la volum înalt.

Autorul imaginilor video ataşate spune că a stat aşa acolo timp de cel puţin o oră, motiv pentru care s-au format ambuteiaje. Tot el a afirmat că s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Golovco, ofiţer de presă a INSP, ne-a spus că este la curent cu acest caz şi că la faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru a afla ce se întâmplă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!