/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Purtarea ciudată a unui şofer: s-a oprit într-o intersecție până la venirea poliţiei. Ce spune INSP despre caz

missing
08 octombrie 2020, ora 12:16

Comportament ciudat al unui şofer din Chişinău. În această dimineaţă, în intersecţia străzilor Alexei Mateevici cu Mihai Eminescu, tipul în cauză pur şi simplu s-a oprit în mijlocul drumului şi a conectat muzica la volum înalt.

Autorul imaginilor video ataşate spune că a stat aşa acolo timp de cel puţin o oră, motiv pentru care s-au format ambuteiaje. Tot el a afirmat că s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Golovco, ofiţer de presă a INSP, ne-a spus că este la curent cu acest caz şi că la faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru a afla ce se întâmplă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram