/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Circulau cu defecte tehnice! Trei șoferi de taxi au rămas fără plăcuțe de înmatriculare, iar 11 s-au ales cu procese verbale

08 octombrie 2020, ora 14:01

Trei șoferi ai unei firme de taxi din Capitală au rămas fără plăcuțe de înmatriculare, iar 11 s-au ales cu procese verbale, după ce oamenii legii au efectuat un șir de controale înainte ca șoferii să iasă pe străzile și nemijlocit în trafic. 

Verificările au fost efectuate pe 23 septembrie. Controlului au fost supuse 32 de mașini. Au fost depistate 14 contravenții cum ar fi:

– defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare;
– exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare;
– amplasarea neautorizată pe vehicule a publicităţii;
– încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor;
– conducerea unității de transport cu numărul de înmatriculare nedescifrabil;
– nestandardizat sau amplasat cu încălcarea standardului.

Până la finele lunii septembrie au mai fost organizate razii în trafic, iar la sediile agenților economici au fost efectuate cinci controale speciale înainte de ieșirea la rută cu înmânare a cinci prescripții , fiind întocmite 37 de procese contravenționale cu depistarea a 45 de contravenții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram