/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și un copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Intenționau să vândă droguri de peste 120 de mii de lei. Șapte bărbați din Ialoveni și Chișinău, reținuți

08 octombrie 2020, ora 15:37

Șapte bărbați din Ialoveni și Chișinău cu vârstele cuprinse între 35 și 40 de ani au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți de comercializarea drogurilor de tip „Heroină” în proporții deosebit de mari. 

Oamenii legii spun că operațiunea de reținere a comportat un grad de risc sporit, deoarece unul din figuranți era înarmat, fapt ce a dus la necesitatea intervenției de reținere în forță cu implicarea Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” a IGP. Asupra unuia din figuranți a fost depistat un pistol de tip „Baikal”, pe care-l deținea legal.

Totodată,  a fost infiltrat un agent de investigație sub acoperire, fiind efectuate achiziții de control și cumpărate de la suspecți. Este vorba despre droguri în proporții deosebit de mari, în valoare estimativă de peste 120 de mii de lei. 

În cazul în care le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la șapte la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la doi la cinci ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram