/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Brevet curios înregistrat de Volvo: bord de maşină cu volan glisant pe toată lăţimea sa

missing
09 octombrie 2020, ora 14:47

Compania Volvo a putut înregistra în SUA un brevet care descrie un bord de autoturism cu volan glisant pe toată lăţimea sa. Prin această soluţie, un automobil va putea fi folosit în toate ţările de pe glob, indiferent de sensul de mişcare în trafic, fie el pe partea dreaptă sau stângă a drumului, cel puţin.

Producătorii auto primesc adesea brevete pentru sisteme care nu ajung niciodată să devină produse sau soluţii care să se găsească pe maşinile de serie.

Aparent, dezvoltatorii încearcă să-și pună în joc ideile cât mai repede posibil, pentru că este dificil de aflat imediat ceea ce va veni la îndemână în viitor și ceea ce nu este. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram