Compania Volvo a putut înregistra în SUA un brevet care descrie un bord de autoturism cu volan glisant pe toată lăţimea sa. Prin această soluţie, un automobil va putea fi folosit în toate ţările de pe glob, indiferent de sensul de mişcare în trafic, fie el pe partea dreaptă sau stângă a drumului, cel puţin.

Producătorii auto primesc adesea brevete pentru sisteme care nu ajung niciodată să devină produse sau soluţii care să se găsească pe maşinile de serie.

Aparent, dezvoltatorii încearcă să-și pună în joc ideile cât mai repede posibil, pentru că este dificil de aflat imediat ceea ce va veni la îndemână în viitor și ceea ce nu este. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!