/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Honda Ridgeline a primit un facelift discret care să-l ajute să se mai menţină pe linia de plutire

missing
09 octombrie 2020, ora 11:00

Honda Ridgeline a primit un facelift care să-l ajute să se mai menţină pe linia de plutire. De ce se poate afirma acest lucru?

Asta pentru că în SUA, anual, până în prezent, de la introducerea sa în 2016, volumul de vânzări nu a depăşit 30.000 de exemplare. Pentru comparaţie, concurentul său de la Toyota, Tacoma, doar în 2019 şi-a găsit circa 250.000 de proprietari!

Astfel spus, lansarea unei noi generaţii ar putea fi pusă sub semnul întrebării pentru că într-un astfel de ritm al vânzărilor pierderile sunt mai mult decât evidente. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram