Un posesor de maşină electrificată de model Chevrolet Volt ar face abuz de unul dintre încărcătoarele staţiei care se află pe teritoriul parcării unui centru comercial, deschis relativ recent pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana.

Acesta foloseşte până şi un lacăt de care prinde cablul, asta pentru ca nimeni să nu îndrăznească să-i scoată automobilul de la încărcat.

Pentru că procesul de încărcare este mai greu, concret pe acest automobil, conducătorul în lasă mai mult să stea acolo, iar anume asta îi şi nemulțumește pe unii care sunt nevoiţi să meargă să caute alte încărcătoare. Citeşte articolul mai departe şi vezi câteva reacţii ale unor şoferi, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!