/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Moldova, ţară de minuni! Cum un şofer s-a asigurat că nimeni nu-i va scoate maşina de la încărcat

09 octombrie 2020, ora 12:16

Un posesor de maşină electrificată de model Chevrolet Volt ar face abuz de unul dintre încărcătoarele staţiei care se află pe teritoriul parcării unui centru comercial, deschis relativ recent pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana.

Acesta foloseşte până şi un lacăt de care prinde cablul, asta pentru ca nimeni să nu îndrăznească să-i scoată automobilul de la încărcat.

Pentru că procesul de încărcare este mai greu, concret pe acest automobil, conducătorul în lasă mai mult să stea acolo, iar anume asta îi şi nemulțumește pe unii care sunt nevoiţi să meargă să caute alte încărcătoare. Citeşte articolul mai departe şi vezi câteva reacţii ale unor şoferi, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram