/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Accident la Botanica. O femeie a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o Toyota pe trecerea de pietoni

09 octombrie 2020, ora 19:07

Un accident rutier a avut loc cu puțin timp în urmă pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al Capitalei. O femei a fost lovită pe trecerea de pietoni. La scurt timp la fața locului a intervenit urgența.

Martorii spun că până la venirea ambulanței femeia era în stare inconștientă, iar lovitura a fost atât de puternică încât aceasta a fost aruncată la câțiva metri.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, femeia a fost transportată la spital, după ce a fost lovtiă de un automobil de marca „Toyota”, în timp ce trecea strada pe trecerea de pietoni. Deocamdată nu se cunoaște care este starea femeii.

Oamenii legii au spus că documentează cazul și vor reveni cu informații suplimentare ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram