social

Compania Anadolu Isuzu a fost aleasă să ne livreze încă 100 de autobuze pentru Chişinău

10 octombrie 2020, ora 15:30
Distribuie:

În luna mai din anul curent, Consiliul Municipal Chișinău a adoptat Planul de reînnoire a parcului rulant al sistemului de transport public din Chișinău pentru anii 2020-2023.

Asta înseamnă că a fost acceptată propunerea grupului de lucru special, de achiziționare în anul curent a: 100 autobuze, asamblarea a 30 troleibuze şi achiziționarea a 18 unități de transport articulat. În a doua etapă urmează să fie cumpărate alte 150 autobuze, 70 de troleibuze tradiționale şi 20 de troleibuze articulate.

Şi iată că acum câteva ore a fost ales ofertantul câștigător pentru achiziționarea primelor 100 de autobuze pentru municipiul Chișinău – compania Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. (o întreprindere comună între producătorul japonez ISUZU Motors şi grupul turcesc Anadolu) – care ne va livra vehicule de model Citiport 12, exact de felul celor care deja se întâlnesc pe străzile capitalei, achiziționate de administraţia anterioară. Află cât costă o unitate, dar şi ce caracteristici are, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram