/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

O angajată a biroului ONU de la Minsk a fost arestată. Unde se afla în momentul reținerii

missing
11 octombrie 2020, ora 13:07

O angajată a biroului Organizației Națiunilor Unite (ONU) din Minsk, Belarus, a fost reținută de către forțele de ordine. Este vorba despre Anora Langar, specialistă în comunicare. Totul s-a întâmplat în ziua de 10 octombrie. Despre aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook, Constantin Chicalov, președintele organizației ecologice „Banga”, scrie tut.by.

În jurul orei 9 dimineața, ofițeri îmbrăcați în civil au venit după Langar, care se afla în casa tatălui său, la o distanță de circa 30 de kilometri de Minsk. Ofițerii intenționau să o ducă la secția de miliție, unde aceasta urma a fi audiată, însă nu aveau asupra lor niciun act care să motiveze necesitatea unor astfel de acțiuni, iar Langar a refuzat să-i urmeze.

Ulterior, la fața locului a venit un alt angajat ONU ca să documenteze cazul. La scurt timp, cei doi angajați ONU au hotărât totuși să plece la secția de miliție. Mai apoi, la circa o oră distanță, la domiciliul Anorei Langar oamenii legii au făcut percheziții. În urma acestora niciun lucru nu a fost ridicat de ofițeri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram