/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ După o pauză de patru luni, Svetlana Tihanovskaia a reușit să discute cu soțul său aflat în detenție

missing
11 octombrie 2020, ora 09:26

După o pauză de circa patru luni, lidera opoziției din Belarus Svetlana Tihanovskaia a reușit să discute la telefon cu soțul său aflat în detenție, Serghei Tihanovski, scrie meduza.io. 

„Tocmai a avut loc o conversație telefonică între Svetlana și Serghei Tihanovski. Aceasta este prima conversație în patru luni, în 134 de zile ”, se arată într-o postare pe canalul de Telegram al Svetlanei.

În timpul conversației, cei doi au vorbit despre copii și despre detenția lui Serghei Tihanovski în închisoare, Franak Vyachorka, consilierul Svetlanei Tihanovskaia, a declarat pentru „Radio Svoboda” că Tihanovski și-a îndemnat soția să „fie mai dură” și să se întâlnească în continuare cu liderii mondiali.

Vyachorka crede că în timpul conversației cineva stătea lângă Serghei Tihanovski.

Aici puteți vedea fragmentele din conversația celor doi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram